zelfverdediging voor kinderen Den Haag


FUN FIGHT FIT

FUN

De lessen zelfverdediging voor kinderen  in Den Haag zijn fysiek, snel, uitdagend en bevatten altijd leuke spelvormen. De nadruk ligt op de ”funfactor”. Hierdoor zal uw kind met plezier naar de training gaan en snel vooruitgang boeken.  Juist omdat de kinderen de training als erg leuk ervaren hebben we gekozen voor een doorlopende en betaalbare training in plaats van de vaak veel duurdere losse cursussen.

FUN FIGHT FIT

FIGHT

Door verschillende oefeningen en spelvormen wordt sociale weerbaarheid, doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen vergroot. De kinderen leren tijdens de lessen zelfverdediging hoe dapper en sterk ze zijn en zij ervaren dat zij meer kunnen dan ze ooit voor mogelijk hielden.

De oefeningen die gegeven worden tijdens de lessen ‘ zelfverdediging voor kinderen in Den Haag’, zijn er op gericht dat de kinderen snel succes ervaren en daardoor veel weerbaarder worden.

De lessen zijn onder te verdelen in drie categorieën:

  1. fysieke verdediging tegen leeftijdsgenoten.
  2. fysieke verdediging tegen volwassenen
  3. verbale en mentale weerbaarheid.

De oefeningen en technieken zijn zorgvuldig geselecteerd uit verschillende programma’s en sporten, zoals Rots en Water, krav maga, judo en boksen.

FUN FIGHT FIT

FIT

Bij elke les zelfverdediging voor kinderen, wordt er op een leuke manier aandacht besteed aan kracht, conditie en flexibiliteit. Ook na de training werken we aan bewustwording, dan krijgt iedereen een stuk vers fruit. Snoep, sport en energiedrankjes zijn niet welkom.

 

Waarom Fun Fight Fit?

Door de opzet van de lessen zelfverdediging voor kinderen in Den Haag, wordt er aan een breed palet van vaardigheden gewerkt, elke training weer. Kinderen worden  weerbaarder, gezonder en socialer. Ze kunnen zich weren tegen bullies  (pestkoppen) en zich staande houden op school. Zij hebben inzicht gekregen in de verschillende vormen van dreiging en hoe daar op te reageren, zowel op een verbale, mentale en fysieke manier. De kinderen leren zich beheersen en krijgen een stukje discipline mee. Kortom, al de basisvaardigheden komen op een leuke en sportieve manier aan bod.

meer info over zelfverdediging training voor kinderen ( 5 t/m 12) 

meer info over realistische zelfverdediging training voor de jeugd   ( 12 t/m 16)

meer info over Krav Maga lessen in Den Haag voor volwassenen     ( van af 16)